Legg til eller slett konto

Du kan lage flere kontoer og bruke dem som du vil, for eksempel en du bruker når du er ute og reiser. Hver konto lagrer et eget sett med betalingsmåter, rabattkoder og unike adresser.

Du må bekrefte telefonnummeret ditt før du kan opprette en konto.

Slik legger du til en ny konto (Android og iOS)

1. Gå til appmenyen .
  2. Trykk på telefonnummeret ditt.
  3. Sveip kontoen til høyre eller venstre og trykk på Velg en annen konto.
  4. Skriv inn telefonnummeret ditt og trykk på Neste for å motta en tekstmelding med bekreftelseskode.
  5. Skriv inn koden og trykk på Ferdig (eller Neste) for å aktivere den nye kontoen.

Slik bytter du konto (Android og iOS)

1. Gå til appmenyen .
  2. Trykk på telefonnummeret ditt.
  3. Sveip kontoen til høyre eller venstre, velg en annen og trykk på Neste (eller Fortsett).

Slik sletter du en konto

Android og iOS:

1. Gå til appmenyen .
  2. Trykk på telefonnummeret ditt.
  3. Trykk på Logg ut av profilSlett konto (eller Logg ut).
  4. Velg en annen konto og trykk på Neste.

iOS:

1. Gå til appmenyen .
  2. Trykk på telefonnummeret, og trykk så en gang til.
  3. Trykk på ved siden av kontoen og bekreft.
  4. Velg en annen konto og trykk på Neste.