Velg betalingsmåte

Du kan betale for kjøreturer med kort eller kontanter.

Hvis du vil betale kjøreturer med kort, må du først legge det til i appen. Du kan legge til inntil fem kort. Kortbetaling er tilgjengelig for kjøreturer bestilt gjennom appene for iOS (versjon 8.0 eller nyere) og Android (versjon 4.0 eller nyere).

Velg betalingsmåte når du bestiller en kjøretur. Hvis turen allerede har startet, kan du bytte fra kontanter til kort, men ikke fra kort til kontanter.

Hvis du skal betale med kort, men kortet er sperret eller ikke har tilstrekkelige midler, kan betalingsmåten bli endret til kontanter automatisk. Appen sender varsel om dette til både deg og sjåføren.