Slik bruker du rabattkoder

Rabattkoder gir rabatt på én eller flere kjøreturer.

For at rabatten skal virke, må du oppgi rabattkoden før du bestiller en kjøretur.

1. Gå til appmenyen > Rabatter.
  2. Skriv inn rabattkoden manuelt (ikke kopier og lim).
  3. Trykk på Aktiver.
Hvis rabattkoden din ikke virker:
  • Kontroller at du har skrevet riktig. Rabattkoder består kun av tall og latinske bokstaver (det er ingen størrelsesbegrensninger).
  • Det kan hende du bruker en gammel versjon av appen. Last ned den nyeste oppdateringen i App Store eller Google Play og prøv å skrive inn rabattkoden på nytt.
  • Hvis rabattkoden hadde en øvre grense, kan det hende rabatten allerede brukt opp.

Hvis du vil sette en rabatt på pause, trykker du på i rabattkodevinduet og bekrefter.