Bestill en kjøretur

1. Oppgi hentestedsadressen. Hvis adressen vises som standard, trykker du på Hvor skal du?.

Hvis du vil velge en annen adresse, trykker du på Endre adresse eller flytter nålen på kartet.

2. Oppgi bestemmelsesstedet for å se prisen for kjøreturen på forhånd.

Du kan legge til opptil tre ekstra stopp (trykk på ). Du må legge dem til før du bekrefter bestillingen.

3. Velg serviceklasse og betalingsmåte.

Når du har bestilt en kjøretur, kan du endre betalingsmåten fra kontanter til kort. Hvis det er flere kort tilknyttet kontoen din, kan du velge det du har lyst til å bruke. Trykk på > Hvordan har du lyst til å betale? (Betalingsmåte) nederst på skjermen.

4. Du kan legge til mer informasjon om kjøreturen.

Legg til spesielle behov i «Alternativer», for eksempel barnesete eller bil med klimaanlegg. Enkelte alternativer tilbys mot et tilleggsgebyr, og utvalget kan variere etter område.

Du kan også skrive en kommentar til sjåføren. Du kan for eksempel skrive «Vent på meg ved porten» for å gjøre det enklere for sjåføren å finne deg.

5. Trykk på Bestill kjøretur.

Vurder sjåføren etter kjøreturen. Sjåførenes vurdering avgjør om de får fortsette å kjøre med oss.

For å avbestille en kjøretur trykker du på > Avbestill kjøretur nederst på skjermen.

Du kan også avbestille en kjøretur ved å ringe taxiselskapet direkte. Du finner telefonnummeret i turmenyen ( > Opplysninger om kjøreturen).

Merk at du blir belastet et gebyr hvis du avbestiller en kjøretur etter at bilen har ankommet.