Jeg ble belastet to ganger

Hvis du har bestilt en kjøretur med kortbetaling og ikke endrer betalingsmåte, blir turprisen trukket automatisk. Du trenger ikke å betale sjåføren i kontanter.

Hvis du ved et uhell betaler både med kort og kontanter, kan du prøve å ringe sjåføren innen 24 timer ved å trykke på knappen i turhistorikken.

Noen ganger kan banken din varsle deg om to separate trekk fordi beløpet først reserveres på kortet ditt, for så å trekkes senere. Kontroller kontoutskriften din for å være sikker på at det ikke er noen ekstra trekk.

Hvis du har andre spørsmål om betaling, er det bare å si ifra! Vi hjelper deg gjerne.

Du kan kontakte kundeservice i chatten i appen eller ved å sende en e-post til support@yango.com