Vantaa - tilaa taksi
Älä turhaan etsi Vantaan taksikeskuksen numeroa, lataa Yangon taksisovellus!

Taksin hinta Vantaalla
Taksamittarin tuijottaminen matkan aikana on turhaa – Yangossa taksilaskuri on osa sovellusta ja tiedät matkan hinnan aina myös ennakkoon. Laita sovellukseen hakuosoite ja määränpää, hakuosoitteeksi esimerkiksi Tikkurilla ja määränpääksi Ikea. Sovellus antaa sinulle tarkan matkan hinnan. Taksi tulee hetkessä paikalle.

Tilaa kyyti Vantaalla
Sinun ei tarvitse erikseen etsiä taksitolppaa tai maksullista taksikeskuksen numeroa. Lataa vain ilmainen Yango-sovellus ja syötä osoitteet Vantaalta – taksi saapuu viidessä minuutissa.

Taksin maksu Vantaalla
Matkan maksun tapahtuu käteisellä matkan päätteeksi tai ennakkoon sovellukseen syötetyllä kortilla. Voit aina valita sinulle sopivin vaihtoehto! Taksimatkan hinta on tiedossa aina ennakkoon.

Aina sopiva palveluluokka
Haluatko toimittaa jotain pikaisesti tai tilata itsellesi taksikyydin? Meiltä löydät aina sinulle sopivan palvelun. Lähetä paketti Yango Deliveryn avulla. Mikäli haluat rentoutua mukavassa kyydissä, tilaa Comfort-palveluluokan kyyti, tai mikäli et kaipaa mitään erityistä, tilaa nopea Economy-palveluluokan matka. Aina sopivat hinnat.

Käytä osana julkista liikennettä
Juodutko matkustamaan liian monen vaihdon kanssa? Peruuntuiko bussivuoro yllättäen? Yango täydentää entisestään hyvin toimivaa julkista liikennettä pääkaupunkiseudulla. Laajan verkoston ansiosta pääset perille myös vaikeammastakin paikasta. Tarkista sovelluksestamme, mikä on sinulle halvin ja sopivin yhdistelmä.
Wed Mar 23 2022 14:51:47 GMT+0300 (Moscow Standard Time)