Espoo - tilaa taksi
Älä turhaan etsi Espoon taksikeskuksen numeroa, lataa Yangon taksisovellus!

Taksin hinta Espoossa
Älä turhaan stressaa taksamittarin lukemia matkan aikana – Yangossa taksilaskuri on osa sovellusta ja tiedät matkan hinnan jo ennakkoon. Syötä sovellukseen hakuosoite ja määränpää, hakuosoitteeksi esimerkiksi Espoo keskus ja määränpääksi Sello. Sovellus antaa sinulle tarkan matkan hinnan. Taksi tulee hetkessä paikalle.

Tilaa kyyti Espoossa
Sinun ei tarvitse erikseen etsiä taksitolppaa tai maksullista taksikeskuksen numeroa. Lataa vain ilmainen Yango-sovellus ja syötä osoitteet Espoosta – taksi saapuu viidessä minuutissa.

Taksin maksu Espossa
Matkan maksun voit suorittaa käteisellä matkan päätteeksi tai ennakkoon sovellukseen syötetyllä kortilla. Voit aina valita sinulle sopivin vaihtoehto! Taksimatkan hinta on tiedossa aina ennakkoon.

Aina sopiva palveluluokka
Haluatko toimittaa jotain pikaisesti tai tilata itsellesi taksikyydin? Meiltä löydät aina sinulle sopivan palvelun. Lähetä paketti Yango Deliveryn avulla. Mikäli haluat rentoutua mukavassa kyydissä, tilaa Comfort-palveluluokan kyyti, tai mikäli et kaipaa mitään erityistä, tilaa nopea Economy-palveluluokan matka. Aina sopivat hinnat.

Käytä osana julkista liikennettä
Asutko liian kaukana juna-asemalta? Peruuntuiko bussivuoro yllättäen? Yango täydentää entisestään hyvin toimivaa julkista liikennettä pääkaupunkiseudulla. Laajan verkoston ansiosta pääset perille myös vaikeammastakin paikasta. Tarkista sovelluksestamme, mikä on sinulle halvin yhdistelmä.
Wed Mar 23 2022 14:34:00 GMT+0300 (Moscow Standard Time)